Velkommen til Bruhns Gård
Børnehaven Bruhns Gård er indrettet på en nedlagt gård. Dette har givet os et hyggeligt miljø og en meget stor legeplads samt ikke mindst en stald med mulighed for at have dyr.
I Børnehaven Bruhns Gård er der 90 dejlige, aktive og nysgerrige børn i alderen 2,10 år til skolestart.
Børnene er fordelt på 4 grupper. Udenfor har vi en stald/byggergruppe for de kommende sfobørn.  Derudover har vi to grupper for de yngste og en gruppe for mellemgruppen.
Børnehaven Bruhns Gård er et åbent og indbydende sted, hvor børn og voksne trives. Legepladsen indbyder til leg, aktivitet og opdagelse og vi bruger udemiljøet flittigt bl.a. også den nærliggende skov. Vi har også en skovhytte som vi benytter mindst to gange om ugen. Skovhytten ligger ved B-Frems anlæg.
Vi har hestene Lille Bøv og Trold, kattene Ludvig og Knud, kaninerne Mælkebøtte, Anna, Sofie, Frodo og Findus. Vi har  papegøjer, undulater, kanariefugle og høns.
 
På vores hjemmeside kan I finde mange praktiske oplysninger om det, at have et barn i Bruhns Gård. Vi informerer også om det pædagogiske arbejde, om aktiviteter og hvad der ellers er vigtigt at vide.
Vi håber, at vores hjemmeside er med til at give et klart billede af hverdagen i Børnehaven Bruhns Gård og at den besvarer mange af de spørgsmål, man har, når man skal aflevere sin "guldklump" til nye mennesker.
Vi glæder os til et godt samarbejde omkring Jeres/Dit barn.
Husk at I  altid har mulighed for at komme på besøg for at se, om børnehaven skulle være noget for jer, uanset hvor i kommunen I bor.
Med venlig hilsen
Forældrebestyrelsen og personalet i Børnehaven Bruhns Gård.
 
Billedet af Bruhns Gård er malet af Ida Rye (mormor til Emil, som engang gik på Bruhns Gård) 
http://www.ryedesign.dk/, og er bragt med hendes tilladelse.