Hverdagen i Bruhns Gård

Her i vores børnehave vægter vi udelivet meget højt. I sommerhalvåret går vi ud når klokken er 7.30. Vi spiser ofte madpakker og frugt ude på legepladsen eller tager vores madpakker med på tur.

I Guldborgsund kommune arbejder alle dagtilbud med KOMPAS. Det er en afløser for de pædagogiske læreplaner. Som udgangspunkt arbejdes der i mindre grupper, hvor det går ud på at tilrettelægge pædagogiske forløb, som er tilpasset den børnegruppe der arbejdes med, så børnenes individuelle behov for læring bliver tilgodeset så vidt muligt. Se evt. kommunens hjemmeside for yderligere info.

Vi har staldgrupper som sammen med en voksen hjælper til med at passe dyrene. Børnene har mulighed for at kæle med katte og kaniner og strigle vores heste. Om sommeren lukker vi kaninerne ud i vores kaningård, så børnene kan sidde sammen med dem. 

Stuerne har en ugentlig turdag og som oftest går de ned til den nærliggende skov.

Når vi har maddage i børnehaven bliver maden lavet over bål. Vi har et dejligt område nede bag ved, som vi bruger meget. Her laves bål og børnene kan hamre og save m.m.

Vi har en skovhytte nær B-Frems anlæg. De ældste børn går hen til skovhytten to gange om ugen. Derudover har de andre grupper i børnehaven mulighed for at benytte hytten.